Magyar

 

A 2010-ben alapított Budapest Poster Gallery eredeti magyar és külföldi plakátokkal kereskedő galéria. 

 


 

Cím:  1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Email cím:  info@budapestposter.com

Kapcsolattartók:  időpont-egyeztetés & általános kérdések: Várkonyi Ádám - 00 36 30 662 7274 | Szunomár Anna - 00 36 30 855 1914

Nyitva tartás:  előre egyeztetett időpontban

 


 

A Budapest Poster Gallery az egyetlen régi (1890 – 1990 közötti időszakból származó), kizárólag eredeti magyar plakátokra és kereskedelmi grafikákra specializálódott galéria, melynek kínálatában a magyar plakátművészet legjelentősebb alkotói által tervezett több száz plakát található – többek között – propaganda, film, kereskedelem, sport és utazás kategóriában.

A galériában található összes plakát megvásárolható. A weboldalon található árak amerikai dollárban értendőek és az aktuális árfolyamnak megfelelően forintban vagy más pénznemben is kifizethetőek. Cégünk a különbözeti adózás szabályai szerint, 0%-os ÁFA tartalmú számlát állít ki. A számla bruttó összege a gazdasági társaság könyvelésében költségként elszámolható, de ÁFA visszatérítésére nem jogosít.

A weboldalunkon található plakátok a teljes gyűjteménynek csupán egy részét képezik. A galériában a gyűjtemény további darabjai is megtekinthetőek előre egyeztetett időpontban.
Ezen felül szívesen segítünk egyéb plakátok, grafikák felkutatásában is.

 


 

További szolgáltatásaink:

  • magángyűjtemények létrehozása és fejlesztése
  • gyűjteményfejlesztési tanácsadás
  • rendezvények, plakátkiállítások szervezése
  • művészettörténeti kutatómunka 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére az alábbi e-mail címen: info@budapestposter.com

 


 

Minden jog fenntartva. A jelen honlapon szereplő mindennemű tartalom a Modernista Kft. tulajdonát képezi. Az oldal minden szempontból, beleértve, ám nem kizárólag, az általános designt és tartalmat is, szerzői jogok, design jogok (akár levédett, akár nem levédett designról van szó), valamint a szellemi jogokra vonatkozó egyéb törvények védelmét élvezi. A Modernista Kft-vel kötött kizárólagos jóváhagyási vagy más vonatkozó megállapodás nélkül tilos az oldal bármely részét vagy tartalmát másolni vagy bármilyen más módon kiemelni, és az oldal, a tartalom, illetve minden kapcsolódó jog a Modernista Kft. kizárólagos tulajdonában marad.